HOME  |  CONTACT

Lansingerland

 

In opdracht van de gemeente Lansingerland heeft Happy Feet de directievoering verzorgd bij de aanleg van twee kunstgrasvoetbalvelden. Bewaking van de voortgang, de kosten en de geleverde kwaliteit waren daarbij de kerntaken. Controle tijdens de aanleg van het drainagesysteem en op de juiste wijze van aanvulling met drainage zand en funderingszand.

Het uitzetten van de opsluitbanden en aanbrengen van de sporttechnische laag na de goedkeuring van het funderingszand op laagdikte, stabiliteit en materiaalsamenstelling. Controle op maatvoering (afmeting en aanleghoogte).

Het installeren van het kunstgras en onderliggende dempende laag (e-layer) na de goedkeuring van de sporttechnische laag op laagdikte, stabiliteit en materiaalsamenstelling. Controle op het verlijmen van het kunstgras, eventuele plooien en het insnijden van belijning.

Nazorg bestond uit het bewaken van het opleveren van de velden onder certificaat, het controleren van garantie verklaringen en onderhoudscontracten, het afwikkelen van het bestek en het zorgen voor overdracht van de onderhoudsinstructie aan de opdrachtgever.

Contact:

Happy Feet Sports Systems

Henk Breunissen

 

t: 06 48063361
e: info@happyfeetsports.nl

Bezoekadres:

Molenwerf 1

2801 PP Gouda

Postadres:

Burgemeester Martenssingel 29

2806 CL Gouda